Vakkundige ontmanteling van bouwwerken is onze specialiteit. Alle herbruikbare materialen verkopen we vanuit onze opslag en de overige materialen worden gerecycled. Tegenwoordig noemt men dit ‘circulair slopen’. Van Zundert doet dat al ruim 65 jaar.

Van Zundert Hero Familiebedrijf

Familiebedrijf

Ons familiebedrijf wordt met passie aangestuurd door Marc van Zundert, de derde generatie Van Zundert. We hebben alle professionals in huis om een totaalpakket te bieden van sloopwerk, asbest- en bodemsanering en grondwerk. Met ruim 20 medewerkers zijn we betrokken, slagvaardig en deskundig.

Geen project is ons te groot of te klein. Van Zundert ontmantelt met gemak een volledige woonwijk, maar ook voor één enkele woning kunt u bij ons terecht. We houden de lijnen graag kort, daarom kunt u gewoon zonder tussenkomst van accountmanagers bellen met onze directeur. Ook dát is het voordeel van zaken doen met een familiebedrijf.

Van Zundert Hero Bodemsanering

Werkgebied

Ons werkgebied beslaat grofweg de steden en regio's van Amsterdam tot Rotterdam en Den Haag. Altijd treden we op als hoofdaannemer. In die rol kennen we ook onze verplichtingen. Temeer omdat veel projecten binnenstedelijk zijn. We nemen alle maatregelen die nodig zijn om veilig te kunnen opereren. Die stemmen we in nauw overleg met gemeente en omwonenden af.

Van Zundert Hero Totaalsloop

Materieel

Met ons eigen materieel zijn we in staat om zelfs de grootste sloopprojecten circulair aan te pakken.  We investeren continu in het upgraden van ons wagen- en machinepark. Daarbij hebben we niet alleen oog voor efficiëntie en total cost of ownership: Van Zundert neemt ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo werken we bijvoorbeeld met hybride kranen en investeren we in vrachtwagens met een verantwoord brandstofverbruik.

Ook voor onze asbest- en bodemsanering beschikken we over alle materieel en benodigdheden. Up-to-date, perfect onderhouden en bedrijfsklaar. Daarmee bieden we het beste van beide werelden: de flexibiliteit van een compacte organisatie en de slagkracht van een toonaangevend sloopbedrijf uit de Randstad.

Van Zundert Hero Sanering

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers lopen uiteen van gemeenten en woningcoöperaties tot bedrijven en particulieren. Zij hebben net als Van Zundert aandacht voor mens en milieu. Omdat onze opdrachtgevers graag compleet ontzorgd willen worden, maken ze gebruik van de maatwerk totaaloplossingen die Van Zundert hen biedt.

Meer over onze opdrachtgevers

Van Zundert Hero Asbestsanering

Certificaten

Omdat we niet geloven in mooie praatjes, hebben we al vroeg ons bedrijf en onze bedrijfsprocessen laten certificeren. Dat geeft u als opdrachtgever het bewijs dat wát we doen ook echt verantwoord is. Al decennia lang bewijzen we met onze certificaten dat milieuvriendelijk ondernemen niet een extra kostenpost oplevert, maar juist onderdeel is van een gezonde financiële bedrijfsvoering.

Onze certificaten

Van Zundert Hero Historie

Historie

Wat in 1955 klein is begonnen, is inmiddels uitgegroeid tot één van de voorlopers in sloopwerk, asbest- en grondsanering. Met die innovatieve instelling behoort Van Zundert tot de pioniers in professioneel sloopwerk.

Meer over onze historie

Van Zundert Hero Renovatiesloop

Werken bij Van Zundert

Met een personeelsbestand van circa 20 medewerkers hebben we niet dagelijks een nieuwe vacature. Integendeel, bij Van Zundert zijn we er juist trots op dat we loyale medewerkers kennen en daardoor een zeer gering personeelsverloop hebben.

Meer over werken bij Van Zundert

Kunt u de hulp van ons circulair sloopbedrijf gebruiken?

Onze experts staan voor u klaar, we antwoorden zo snel mogelijk!

Neem contact op