Circulair Sloopwerk


Waarom zouden we onze aarde verder uitputten, als we materialen en grondstoffen ook gewoon uit bestaande gebouwen kunnen halen? Van Zundert geeft alle materialen die vrijkomen bij de sloop een nieuw leven door ze gereed te maken voor hergebruik. Met onze circulaire werkwijze krijgt nagenoeg het gehele bouwwerk een nieuwe bestemming. Zo dragen we bij aan een gezonde toekomst voor volgende generaties.

TotaalsloopRenovatiesloop

Totaalsloop

Gebouwen volledig verwijderen, daar draait Van Zundert zijn hand niet voor om. En we doen het ook nog eens snel, efficiënt en verantwoord. Van binnenstedelijke projecten tot industriële totaalsloop, Van Zundert heeft er de kennis en het materieel voor.

Alles over totaalsloop

Renovatiesloop

Gebouwen strippen voor renovatie en herbestemming? Daarbij kunt u rekenen op de expertise van Van Zundert. Of het nu gaat om een rijksmonument, wooncomplex of kantoorpand.

Alles over renovatiesloop

Van Zundert Infographic Circle

Circulaire werkwijze

Niet slopen, maar juist behouden. Waar ‘slopen’ vooral doet denken aan iets vernietigen, is Van Zundert juist bezig met het behouden van materialen voor hergebruik. Niet omdat circulair denken de laatste jaren in de mode is geraakt, maar simpelweg omdat we nooit anders hebben gedaan.

Meer over onze circulaire werkwijze

Sanering


Circulair sloopwerk gaat vaak hand in hand met sanering. Naast totaalsloop, renovatiesloop en andere sloopwerkzaamheden is Van Zundert ook gespecialiseerd in sanering van asbest en grond. Ontdek wat Van Zundert op het gebied van sanering voor u kan betekenen.

Meer over sanering

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Onze experts staan voor u klaar, we antwoorden zo snel mogelijk!

Neem contact op