Asbestsanering


Asbest saneren conform alle regels en richtlijnen. Daar hebben we onze eigen specialisten voor in huis. Deze medewerkers weten waaraan een professioneel plan van aanpak moet voldoen en hoe zij dit plan ten uitvoer moeten brengen. Met de containment-methode beperkt Van Zundert het risico voor de omgeving én medewerkers tot nul.

Asbest laten verwijderen door Van Zundert


In saneringstrajecten merkt u dat Van Zundert vooral een heel coöperatieve partner is. We onderhouden nauw contact met u als opdrachtgever, volgen de protocollen van gemeenten en fungeren als verlengstuk van het verantwoordelijke milieu-adviesbureau. De korte lijn tussen sanering en sloop is hierbij uiteraard een groot voordeel, omdat u daarmee als opdrachtgever nog maar één aanspreekpunt heeft.

Neem contact op

Projecten


 

Circulaire sloop en sanering Noordwijkerhout

Renovatiesloop en asbestsanering rijksmonument Het Wapen van Savoyen, Delft

Totaalsloop en asbestsanering 144 woningen Spechtlaan, Vlaardingen

Totaalsloop en asbestsanering 376 woningen Burgemeesterswijk, Maassluis

Van Zundert Hero Bodemsanering

Bodemsanering

Naast asbestsanering verzorgt Van Zundert ook volledige bodemsanering. We zijn in staat om elk terrein effectief en veilig te ontdoen van vervuilende stoffen, zodat de grond weer aan de actuele eisen voor de volksgezondheid voldoet.

Daarnaast verzorgen we uiteraard het aanvullen van het terrein en andere grondwerkzaamheden, zodat u hiervoor maar één aanspreekpunt heeft.

Alles over bodemsanering

Van Zundert Hero Circulair Sloopwerk

Circulair Sloopwerk

Sanering gaat vaak hand in hand met circulair sloopwerk. Naast asbestsanering, bodemsanering en grondwerk is Van Zundert ook gespecialiseerd in totaalsloop en renovatiesloop. Ontdek wat Van Zundert op het gebied van sloopwerkzaamheden voor u kan betekenen.

Meer over circulair sloopwerk

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Onze experts staan voor u klaar, we antwoorden zo snel mogelijk!

Neem contact op