Bodemsanering


Van Zundert verzorgt volledige bodemsanering. We zijn in staat om elk terrein effectief en veilig te ontdoen van vervuilende stoffen, zodat de grond weer aan de actuele eisen voor de volksgezondheid voldoet.

Daarnaast verzorgen we uiteraard het aanvullen van het terrein en andere grondwerkzaamheden, zodat u hiervoor maar één aanspreekpunt heeft.

De aanpak van Van Zundert


Voor bodemsanering hebben we zelf alle kennis, materieel en materialen in huis. Dat is voor u als opdrachtgever de garantie van korte lijnen, waarin we snel kunnen schakelen. Uiteraard met behoud van alle eisen die aan milieu-kritische werkzaamheden worden gesteld.

Aanvullend op de sanering kan Van Zundert natuurlijk ook alle sloopwerkzaamheden verzorgen in een totaalproject, zodat u maar één aanspreekpunt heeft. Heet dat niet ontzorgen?

Neem contact op

Projecten


 

Totaalsloop Boulevard Scheveningen

Totaalsloop en asbestsanering Winkelcentrum De Koningswerf, 's-Gravenzande

Van Zundert Hero Asbestsanering

Asbestsanering

Naast bodemsanering verzorgt Van Zundert ook asbestsanering. Asbest saneren conform alle regels en richtlijnen. Daar hebben we onze eigen specialisten voor in huis. Deze medewerkers weten waaraan een professioneel plan van aanpak moet voldoen en hoe zij dit plan ten uitvoer moeten brengen.

Met de containment-methode beperkt Van Zundert het risico voor de omgeving én medewerkers tot nul.

Alles over asbestsanering

Van Zundert Hero Circulair Sloopwerk

Circulair Sloopwerk

Sanering gaat vaak hand in hand met circulair sloopwerk. Naast asbestsanering, bodemsanering en grondwerk is Van Zundert ook gespecialiseerd in totaalsloop en renovatiesloop. Ontdek wat Van Zundert op het gebied van sloopwerkzaamheden voor u kan betekenen.

Meer over circulair sloopwerk

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Onze experts staan voor u klaar, we antwoorden zo snel mogelijk!

Neem contact op