Duurzaamheid loopt als een rode draad door onze aanpak. Omdat we duurzaam slopen, houden we nagenoeg geen restmateriaal over. Daardoor krijgt ongeveer 99% van een kantoorgebouw, fabriekshal, appartementencomplex of woning een tweede kans via Van Zundert. Daarnaast creƫren we werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, middels social return. Mens en milieu zijn niet voor niets de drijfveren van Van Zundert.

Van Zundert Infographic Circle

Circulaire werkwijze

Niet slopen, maar juist behouden. Waar ‘slopen’ vooral doet denken aan iets vernietigen, is Van Zundert juist bezig met het behouden van materialen voor hergebruik. Niet omdat circulair denken de laatste jaren in de mode is geraakt, maar simpelweg omdat we nooit anders hebben gedaan.

Meer over onze circulaire werkwijze

Van Zundert Hero Home

Mens en Milieu

Als modern bedrijf doe je er vanzelfsprekend alles aan om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Geen onnodige impact op het milieu. Mensen niet alleen werk geven, maar vooral voldoening. Al ruim voordat MVO als afkorting bekend werd, waren we er bij Van Zundert al mee bezig.

Meer over mens en milieu

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Onze experts staan voor u klaar, we antwoorden zo snel mogelijk!

Neem contact op