Duurzaamheid loopt als een rode draad door onze aanpak. Omdat we duurzaam slopen, houden we nagenoeg geen restmateriaal over. Daardoor krijgt ongeveer 99% van een kantoorgebouw, fabriekshal, appartementencomplex of woning een tweede kans via Van Zundert. Daarnaast creƫren we werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, middels social return. Mens en milieu zijn niet voor niets de drijfveren van Van Zundert Sloopwerken.

Van Zundert Infographic Circle

Circulaire werkwijze

Niet slopen, maar juist behouden. Waar ‘slopen’ vooral doet denken aan iets vernietigen, is Van Zundert juist bezig met het behouden van materialen voor hergebruik. Niet omdat circulair denken de laatste jaren in de mode is geraakt, maar simpelweg omdat we nooit anders hebben gedaan.

Meer over circulair slopen

Van Zundert Hero Circulair Aanbod

Circulair Aanbod

Door circulair te slopen, vormen de projecten van Van Zundert een bron van herbruikbare bouwmaterialen. Deze materialen vinden opnieuw hun weg naar de markt via onze dochteronderneming Houthandel Van Zundert en onze online voorraad op CirculairAanbod.nl.

Meer over ons circulaire aanbod

Van Zundert Hero Home

Mens en Milieu

Als modern bedrijf doe je er vanzelfsprekend alles aan om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Geen onnodige impact op het milieu. Mensen niet alleen werk geven, maar vooral voldoening. Al ruim voordat MVO als afkorting bekend werd, waren we er bij Van Zundert al mee bezig.

Meer over mens en milieu

Van Zundert Hero Duurzame Leverancier

CO2-prestatieladder

Minder CO2 uitstoten door zuinig met energie om te gaan: Van Zundert voegt de daad bij het woord. Middels de CO2-prestatieladder kunnen we onze inspanningen voor een lagere uitstoot daadwerkelijk aantonen. Hierdoor kunnen we concrete en meetbare afspraken maken in contracten met onze opdrachtgevers.

Voor meer algemene informatie over CO2-prestatieladder kunt u kijken op: www.co2-prestatieladder.nl

MEER OVER CO2-PRESTATIELADDER

Kunt u de hulp van ons circulair sloopbedrijf gebruiken?

Onze experts staan voor u klaar, we antwoorden zo snel mogelijk!

Neem contact op