Renovatiesloop


Gebouwen strippen voor renovatie en herbestemming? Voor renovatiesloop kunt u rekenen op de expertise van Van Zundert. Of het nu gaat om een rijksmonument, wooncomplex of kantoorpand.

Renovatiesloop door Van Zundert


De uitvoering is altijd in handen van onze eigen medewerkers, deskundig en betrokken. En ook alle materieel en materialen zijn in eigen beheer. Daarmee is Van Zundert vooral een heel economische optie als u iets te renoveren heeft. Ook doordat we in één moeite het saneren van asbest en bodem voor onze rekening kunnen nemen.

Wilt u snel een offerte aanvragen voor renovatiesloop? Vul uw (bedrijfs)naam en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op!

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om contact op te nemen over uw aanvraag. Zie ook onze privacyverklaring.

* verplichte velden

Renovatiesloop Projecten


Een overzicht van de verschillende renovatiesloop projecten die Van Zundert voor opdrachtgevers heeft uitgevoerd:

Renovatiesloop Waldeck Pyrmontkade Den Haag

Renovatiesloop en asbestsanering rijksmonument Het Wapen van Savoyen, Delft

Totaalsloop Boulevard Scheveningen

Renovatiesloop en asbestsanering bijgebouw Appeltheater, Scheveningen

Van Zundert Hero Totaalsloop

Totaalsloop

Naast renovatiesloop verzorgt Van Zundert ook totaalsloop. Gebouwen volledig verwijderen, daar draait Van Zundert zijn hand niet voor om. En we doen het ook nog eens snel, efficiënt en verantwoord. Van binnenstedelijke projecten tot industriële totaalsloop, Van Zundert heeft er de kennis en het materieel voor.

Alles over totaalsloop

Van Zundert Hero Sanering

Sanering

Circulair sloopwerk gaat vaak hand in hand met sanering. Naast totaalsloop, renovatiesloop en andere sloopwerkzaamheden is Van Zundert ook gespecialiseerd in sanering van asbest en circulaire grondsanering. Ontdek wat Van Zundert op het gebied van sanering voor u kan betekenen.

Meer over sanering

Circulair slopen werkwijze

Circulaire werkwijze

Niet slopen, maar juist behouden. Waar ‘slopen’ vooral doet denken aan iets vernietigen, is Van Zundert juist bezig met het behouden van materialen voor hergebruik. Niet omdat circulair denken de laatste jaren in de mode is geraakt, maar simpelweg omdat we nooit anders hebben gedaan.

Meer over circulair slopen

Kunt u de hulp van ons circulair sloopbedrijf gebruiken?

Onze experts staan voor u klaar, we antwoorden zo snel mogelijk!

Neem contact op