Mens en milieu zijn de drijfveren van Van Zundert. Bij sloopwerkzaamheden zijn we er daarom niet alléén op uit om bouwwerken zo efficiënt mogelijk uit de weg te ruimen. We streven namelijk boven alles naar een resultaat dat de draagkracht van de aarde niet onnodig belast en een gezonde toekomst voor de mens waarborgt.

Van Zundert Hero Bodemsanering

Maatschappelijk verantwoord

Als modern bedrijf doe je er vanzelfsprekend alles aan om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Geen onnodige impact op het milieu. Mensen niet alleen werk geven, maar vooral voldoening. Al ruim voordat MVO als afkorting bekend werd, waren we er bij Van Zundert al mee bezig.

Van Zundert Hero Totaalsloop

Milieubewust investeren

Ook bij investeringen in nieuw materieel is het milieu ons uitgangspunt. Zo zijn onze vrachtwagens uitgerust met zuinige Euro 6 motoren en maken we gebruik van hybride kranen. Voor de kranen die nog worden aangedreven met fossiele brandstof, gebruiken we CO2-neutrale TRAXX Zero diesel. En ook bij de verwerking van materialen kiest Van Zundert voor milieuvriendelijke oplossingen. Trouwens, door onze aanpak blijft 99% van een gebouw waarde behouden!

Van Zundert Hero Home

Werkplezier staat voorop

De mens is voor ons minstens zo belangrijk in het hele proces. Want niet graafmachines en vrachtwagens zijn ons kapitaal, dat zijn onze medewerkers. Daarom besteden we bovengemiddelde aandacht aan hun werkplezier. Bieden we mogelijkheden en verantwoordelijkheid om hun talenten te ontplooien. En waarderen we mensen op een manier zoals we zelf ook gewaardeerd zouden worden. Het is een aanpak die herkenbaar is voor het familiebedrijf dat we al sinds 1955 zijn, met inmiddels de derde generatie Van Zundert (Marc) aan de leiding.

Van Zundert Hero Renovatiesloop

Anderen kansen bieden

In onze ‘familie’ van medewerkers is ook ruimte voor mensen die zonder opstapje niet aan een vaste baan kunnen komen. Los van social return-verplichtingen in aanbestedingstrajecten, zijn we altijd een werkgever geweest die anderen kansen biedt. Bijvoorbeeld langdurig werklozen of mensen zonder startkwalificatie op de arbeidsmarkt. Juist de sloopsector biedt hen mogelijkheden, met laagdrempelige functies als opruimer of handsloper.

Kunt u de hulp van ons circulair sloopbedrijf gebruiken?

Onze experts staan voor u klaar, we antwoorden zo snel mogelijk!

Neem contact op