Bakstenen hergebruiken


Met het hergebruiken van bakstenen (metselstenen) wordt per baksteen 950 gram aan CO2-uitstoot bespaard. Reden genoeg voor ons om ook het hergebruiken van gevelstenen onderdeel te laten zijn van het circulair slopen!

Met gepaste zorg worden de bakstenen ontdaan van het metselwerk, waarna ze op een pallet worden opgestapeld en ingepakt voor vervoer. Op deze manier kunnen wij het overgrote deel van de bakstenen een tweede leven geven en helpen we bewust mee aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Oude bakstenen hergebruiken door Van Zundert


Oude bakstenen gereed maken voor hergebruik, bieden wij aan als onderdeel van onze sloopwerkzaamheden. Dit geldt voor zowel totaalsloop als renovatiesloop. Vraag daarom gerust naar de mogelijkheden hoe wij van uw sloopproject een duurzaam sloopproject kunnen maken.

Wilt u weten wat de kosten zijn van onze circulaire sloopwerkzaamheden en het kunnen hergebruiken van de oude bakstenen? Vraag dan die dit formulier eenvoudig een offerte aan. Vul uw (bedrijfs)naam en telefoonnummer in en wij nemen snel contact met u op!

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om contact op te nemen over uw aanvraag. Zie ook onze privacyverklaring.

* verplichte velden

Projecten waarbij bakstenen een tweede leven kregen


Een overzicht van een aantal projecten waarbij Van Zundert de bakstenen een tweede leven heeft gegeven, door de metselstenen gereed te maken voor hergebruik:

Circulaire sloop ONS-gebouwen Schiedam

Circulaire totaalsloop en asbestsanering Zoeterwoude

Hergebruik metselstenen Sluispolder West Maassluis

Circulaire sloop en sanering Delft

Circulair slopen werkwijze

Circulaire werkwijze

Niet slopen, maar juist behouden. Waar ‘slopen’ vooral doet denken aan iets vernietigen, is Van Zundert juist bezig met het behouden van materialen voor hergebruik. Niet omdat circulair denken de laatste jaren in de mode is geraakt, maar simpelweg omdat we nooit anders hebben gedaan.

Meer over circulair slopen

Van Zundert Hero Sanering

Sanering

Circulair sloopwerk gaat vaak hand in hand met sanering. Naast totaalsloop, renovatiesloop en andere sloopwerkzaamheden is Van Zundert ook gespecialiseerd in sanering van asbest en grond. Ontdek wat Van Zundert op het gebied van sanering voor u kan betekenen.

Meer over sanering

Kunt u de hulp van ons circulair sloopbedrijf gebruiken?

Onze experts staan voor u klaar, we antwoorden zo snel mogelijk!

Neem contact op