Sanering


Asbest verwijderen en verontreinigde grond saneren. Van Zundert ontdoet gebouwen en grond van materialen en stoffen die een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Saneren is vaak een essentiële eerste stap in het sloopproces, maar ook als er niet gesloopt hoeft te worden is een gezonde werk- en leefomgeving natuurlijk van levensbelang. En dat is precies waar de specialisten van Van Zundert voor zorgen.

AsbestsaneringBodemsanering

Asbestsanering

Asbest saneren conform alle regels en richtlijnen. Daar hebben we onze eigen specialisten voor in huis. Deze medewerkers weten waaraan een professioneel plan van aanpak moet voldoen en hoe zij dit plan ten uitvoer moeten brengen.

Met de containment-methode beperkt Van Zundert het risico voor de omgeving én medewerkers tot nul.

Alles over asbestsanering

Bodemsanering

Van Zundert verzorgt volledige bodemsanering. We zijn in staat om elk terrein effectief en veilig te ontdoen van vervuilende stoffen, zodat de grond weer aan de actuele eisen voor de volksgezondheid voldoet.

Daarnaast verzorgen we uiteraard het aanvullen van het terrein en andere grondwerkzaamheden, zodat u hiervoor maar één aanspreekpunt heeft.

Alles over bodemsanering

Circulair Sloopwerk


Sanering gaat vaak hand in hand met circulair sloopwerk. Naast asbestsanering, bodemsanering en grondwerk is Van Zundert ook gespecialiseerd in totaalsloop en renovatiesloop. Ontdek wat Van Zundert op het gebied van sloopwerkzaamheden voor u kan betekenen.

Meer over circulair sloopwerk

Kunt u de hulp van ons circulair sloopbedrijf gebruiken?

Onze experts staan voor u klaar, we antwoorden zo snel mogelijk!

Neem contact op