Totaalsloop


Gebouwen volledig verwijderen, daar draait Van Zundert zijn hand niet voor om. En we doen het ook nog eens snel, efficiënt en verantwoord. Van binnenstedelijke projecten tot industriële totaalsloop, Van Zundert heeft er de kennis en het materieel voor.

De aanpak van Van Zundert


Protocollen volgen we nauwlettend op. Niet voor niets zijn we in het bezit van alle certificaten die de kwaliteit van onze werkzaamheden waarborgen. Vanzelfsprekend nemen we alle maatregelen die eventuele hinder voor de omgeving kunnen voorkomen, zoals geluidsreducerende bouwhekken of het nat houden van het complex om stofvorming voor te zijn.

Neem contact op

Projecten


 

Circulaire sloop en sanering Noordwijkerhout

Totaalsloop en asbestsanering 144 woningen Spechtlaan, Vlaardingen

Totaalsloop en asbestsanering 376 woningen Burgemeesterswijk, Maassluis

Totaalsloop en asbestsanering 6 flats wijk Morgenstond, Den Haag

Van Zundert Hero Renovatiesloop

Renovatiesloop

Naast totaalsloop verzorgt Van Zundert ook renovatiesloop. Gebouwen strippen voor renovatie en herbestemming? Daarbij kunt u rekenen op de expertise van Van Zundert. Of het nu gaat om een rijksmonument, wooncomplex of kantoorpand.

Alles over renovatiesloop

Van Zundert Hero Sanering

Sanering

Circulair sloopwerk gaat vaak hand in hand met sanering. Naast totaalsloop, renovatiesloop en andere sloopwerkzaamheden is Van Zundert ook gespecialiseerd in sanering van asbest en grond. Ontdek wat Van Zundert op het gebied van sanering voor u kan betekenen.

Meer over sanering

Van Zundert Infographic Circle

Circulaire werkwijze

Niet slopen, maar juist behouden. Waar ‘slopen’ vooral doet denken aan iets vernietigen, is Van Zundert juist bezig met het behouden van materialen voor hergebruik. Niet omdat circulair denken de laatste jaren in de mode is geraakt, maar simpelweg omdat we nooit anders hebben gedaan.

Meer over onze circulaire werkwijze

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Onze experts staan voor u klaar, we antwoorden zo snel mogelijk!

Neem contact op